Детектор на вода WA100

 

Зголемете ја безбедноста во Вашиот дом и поставете го овој детектор на вода во просторија каде има ризик од поплава, како на пример во просторија за перење. Се активира при детекција на вода. Сирената достигнува 85dB со што овозможува да се разбудите во било кое време од ноќта. Алармот е опремен со детекција на слаба [...]

990.00 ден

Зголемете ја безбедноста во Вашиот дом и поставете го овој детектор на вода во просторија каде има ризик од поплава, како на пример во просторија за перење. Се активира при детекција на вода. Сирената достигнува 85dB со што овозможува да се разбудите во било кое време од ноќта. Алармот е опремен со детекција на слаба батерија.

 

Технички спецификации:

  • Батерија: 9V (вклучена)
  • Јачина на аларм: >85dB (3m)
  • Сигнализација при слаба батерија
  • Време на реакција: <7 секунди
  • Работна температура: (-10- 40)°C

Други производи