Држач на рачка за лемење ПРОФИ

 

Технички спецификации: Држач за леткум изработен од нер’ѓосувачки челик и има поголема допирна површина со воздухот, па со тоа одлично ја дисипира и ја изолира топлината, и доаѓа заедно со жица за чистење на врвот од леткумот

390.00 ден

:
КОД: 430355. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Држач за леткум изработен од нер’ѓосувачки челик и има поголема допирна површина со воздухот, па со тоа одлично ја дисипира и ја изолира топлината, и доаѓа заедно со жица за чистење на врвот од леткумот

Други производи