Држач на рачка за лемење SH-814

 

Технички спецификации: SR SH-814 е држач за леткум и има поголема допирна површина со воздухот, па со тоа одлично ја дисипира и ја изолира топлината Во комплет доаѓа заедно со сунгерче за чистење на врвот од леткумот Одговара само за мали и лесни леткуми.

250.00 ден

:
КОД: 090035. Категорија: .

Технички спецификации:

  • SR SH-814 е држач за леткум и има поголема допирна површина со воздухот, па со тоа одлично ја дисипира и ја изолира топлината
  • Во комплет доаѓа заедно со сунгерче за чистење на врвот од леткумот
  • Одговара само за мали и лесни леткуми.

Други производи