Жица за одлемување WIK

 

Технички спецификации: WIK  - Ултра чиста (oxygen-free) бакарна плетенка која брзо и целосно го отстранува калајот од печатената плочка, без притоа да ги оштети елементите.

160.00 ден

:
КОД: 502740. Категорија: .

Технички спецификации:

  • WIK  – Ултра чиста (oxygen-free) бакарна плетенка која брзо и целосно го отстранува калајот од печатената плочка, без притоа да ги оштети елементите.

Други производи