Изолир трака WONDER 19мм. 20м. PROFI

 

Технички спецификации: Изолир трака Ширина 19мм. Должина 20м. Боја црна

50.00 ден

:
КОД: 660103. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Изолир трака
  • Ширина 19мм.
  • Должина 20м.
  • Боја црна

Други производи