Инвертер HP-600 12V-220V

 

Технички спецификации: Влезен напон: 10-15 VD.C Струја: <0.6 A Излезен напон: 230 VA.C 50 Hz Ладење: Кулер со термички сензор. Заштита: Краток спој, има аларм за слаба батерија, аларм за преоптеретување. Тежина: 2 kg. Моќност: 600 VA Димензии: 200 x 173 x 63 mm

6,990.00 ден

:
Категорија: .

Технички спецификации:

  • Влезен напон: 10-15 VD.C
  • Струја: <0.6 A
  • Излезен напон: 230 VA.C 50 Hz
  • Ладење: Кулер со термички сензор.
  • Заштита: Краток спој, има аларм за слаба батерија, аларм за преоптеретување.
  • Тежина: 2 kg.
  • Моќност: 600 VA
  • Димензии: 200 x 173 x 63 mm

Други производи