Кабел папучица (Туљак за 2 жици) 0.75mm 1/100

 

Технички спецификации Бренд SAS Тип на папуча: Туљак за 2 жици Дебелина за кабел: 0.75mm Пакување: 100 парчиња

200.00 ден

:
КОД: 001492. Категорија: .

Технички спецификации

  • Бренд SAS
  • Тип на папуча: Туљак за 2 жици
  • Дебелина за кабел: 0.75mm
  • Пакување: 100 парчиња

Други производи