Кабел папучица (Туљак) 2.5mm 1/100

 

Технички спецификации Бренд SAS Тип на папуча: Туљак Дебелина за кабел: 2.5mm Пакување: 100 парчиња

160.00 ден

:
КОД: 001489. Категорија: .

Технички спецификации

  • Бренд SAS
  • Тип на папуча: Туљак
  • Дебелина за кабел: 2.5mm
  • Пакување: 100 парчиња

Други производи