Кабел папучица (F) 2.5mm 1/100

 

Технички спецификации Бренд SAS Тип на папуча: F Дебелина за кабел: 2.5mm Пакување: 100 парчиња

320.00 ден

:
КОД: 001473. Категорија: .

Технички спецификации

  • Бренд SAS
  • Тип на папуча: F
  • Дебелина за кабел: 2.5mm
  • Пакување: 100 парчиња

Други производи