Кабел папучица (F) 4mm 1/100

 

Технички спецификации Бренд SAS Тип на папуча: F целосно излоирана Дебелина за кабел: 4mm Пакување: 100 парчиња

640.00 ден

:
КОД: 001480. Категорија: .

Технички спецификации

  • Бренд SAS
  • Тип на папуча: F целосно излоирана
  • Дебелина за кабел: 4mm
  • Пакување: 100 парчиња

Други производи