Кабел папучица (F+M) 4mm 1/100

 

Технички спецификации Бренд SAS Тип на папуча: F+M Дебелина за кабел: 4mm Пакување: 100 парчиња

720.00 ден

:
КОД: 001471. Категорија: .

Технички спецификации

  • Бренд SAS
  • Тип на папуча: F+M
  • Дебелина за кабел: 4mm
  • Пакување: 100 парчиња

Други производи