Кабел папучица (O) 1.5mm 1/100

 

Технички спецификации Бренд SAS Тип на папуча: O Дебелина за кабел: 1.5mm Пакување: 100 парчиња

240.00 ден

:
КОД: 001484. Категорија: .

Технички спецификации

  • Бренд SAS
  • Тип на папуча: O
  • Дебелина за кабел: 1.5mm
  • Пакување: 100 парчиња

Други производи