Кабел папучица (O) 2.5-6mm 1/100

 

Технички спецификации Бренд SAS Тип на папуча: O Дебелина за кабел: 2.5-6mm Пакување: 100 парчиња

320.00 ден

:
КОД: 001486. Категорија: .

Технички спецификации

  • Бренд SAS
  • Тип на папуча: O
  • Дебелина за кабел: 2.5-6mm
  • Пакување: 100 парчиња

Други производи