Калај за лемење 0,7mm 100gr

 

Технички спецификации: TIN 100GR - Калај за лемење, 0,7mm, 100gr. Состав: sn-60%, Pb -40%

470.00 ден

:
КОД: 090060. Категорија: .

Технички спецификации:

  • TIN 100GR – Калај за лемење, 0,7mm, 100gr.
  • Состав: sn-60%, Pb -40%

Други производи