Калај за лемење 0,7mm 250gr

 

Технички спецификации: TIN 250GR - Калај за лемење, 0,7mm, 250gr Состав: Sn-60%, Pb-40%

860.00 ден

:
КОД: 090077. Категорија: .

Технички спецификации:

  • TIN 250GR – Калај за лемење, 0,7mm, 250gr
  • Состав: Sn-60%, Pb-40%

Други производи