Калај за лемење 0,8mm 50gr

 

Технички спецификации: TIN 100GR - Калај за лемење, 0,8mm, 50gr. Состав: sn-60%, Pb -40%

240.00 ден

:
КОД: 000706. Категорија: .

Технички спецификации:

TIN 100GR – Калај за лемење, 0,8mm, 50gr.

Состав: sn-60%, Pb -40%

Други производи