Калај за лемење 1mm 100gr

 

Технички спецификации: TIN 100GR - Калај за лемење, 1mm, 100gr. Состав: sn-60%, Pb -40%

450.00 ден

:
КОД: 090017. Категорија: .

Технички спецификации:

  • TIN 100GR – Калај за лемење, 1mm, 100gr.
  • Состав: sn-60%, Pb -40%

Други производи