Калај за лемење 1mm 250gr

 

Технички спецификации: TIN 250GR - Калај за лемење, 1mm, 250gr Состав: Sn-60%, Pb-40%

815.00 ден

:
КОД: 090018. Категорија: .

Технички спецификации:

  • TIN 250GR – Калај за лемење, 1mm, 250gr
  • Состав: Sn-60%, Pb-40%

Други производи