Контакт спреј мрсен 220мл.PRF

 

Технички карактеристики: Мрсен спреј 220 мл. За чистење и подмачкување на исклучително чувствителни контакти и електро-механички дискови. Се употребува за видео рекордери, канцелариски машини, комуникација.

430.00 ден

:
КОД: 090029. Категорија: .

Технички карактеристики:

  • Мрсен спреј
  • 220 мл.
  • За чистење и подмачкување на исклучително чувствителни контакти и електро-механички дискови.
  • Се употребува за видео рекордери, канцелариски машини, комуникација.

Други производи