Контакт спреј мрсен 250мл.BlueBird

 

Технички спецификации: Мрсен спреј 250мл. Чистач и подмачкувач за навистина осетливи контакти и електро механички уреди. Наменет за  видео рекордери, канцелариски машини и сл.

350.00 ден

:
КОД: 404834. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Мрсен спреј
  • 250мл.
  • Чистач и подмачкувач за навистина осетливи контакти и електро механички уреди.
  • Наменет за  видео рекордери, канцелариски машини и сл.

Други производи