Контакт спреј сув 220мл.PRF

 

Технички карактеристики: Сув спреј 220мл. Чистач на контакти кој отстранува маснотии,масла,нечистотија,оксиди. Се употребува за машини,телефони,телевизори,електроника.

430.00 ден

:
КОД: 090028. Категорија: .

Технички карактеристики:

  • Сув спреј
  • 220мл.
  • Чистач на контакти кој отстранува маснотии,масла,нечистотија,оксиди.
  • Се употребува за машини,телефони,телевизори,електроника.

Други производи