Контакт спреј сув 250мл.BlueBird

 

Технички спецификации: Сув спреј 250мл. Се употребува за чистење на прашина, маснотии и нечистотии. Испарува целосно и не остава траги. Може да се користи во сите електронски, механички и оптички уреди, компјутери, телевизори, ДВД, ЦД плеери, телекомуникациска опрема и сл.

350.00 ден

:
КОД: 404835. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Сув спреј
  • 250мл.
  • Се употребува за чистење на прашина, маснотии и нечистотии.
  • Испарува целосно и не остава траги.
  • Може да се користи во сите електронски, механички и оптички уреди, компјутери, телевизори, ДВД, ЦД плеери, телекомуникациска опрема и сл.

Други производи