Коректор на напон AVR 1200M

 

Технички спецификации: Коректор на напон AVR 1200M. Input: 145-280VA.C 43-67Hz / Output: 220VA.C ±10% Уредот функционира со релеи. Max оптеретување: 720W Во себе содржи и заштита од висок напон.

2,590.00 ден

:
КОД: 660035. Категорија: .

Технички спецификации:

Коректор на напон AVR 1200M.

Input: 145-280VA.C 43-67Hz / Output: 220VA.C ±10%
Уредот функционира со релеи.
Max оптеретување: 720W
Во себе содржи и заштита од висок напон.

Други производи