Коректор на напон AVR 600M

 

Технички спецификации: Коректор на напон AVR 600M. Input: 145-280VA.C 43-67Hz / Output: 220VA.C ±10% Уредот функционира со релеи. Max оптеретување: 350W Во себе содржи и заштита од висок напон.

1,790.00 ден

:
КОД: 660034. Категорија: .

Технички спецификации:

Коректор на напон AVR 600M.

Input: 145-280VA.C 43-67Hz / Output: 220VA.C ±10%
Уредот функционира со релеи.
Max оптеретување: 350W
Во себе содржи и заштита од висок напон.

Други производи