Коректор на напон TM5000

 

Технички спецификации: Коректор на напон ТМ5000 Input: 145-280VA.C 43-67Hz / Output: 220VA.C ±10% Уредот функционира со релеи. Max оптеретување: 3000W Во себе содржи и заштита од висок напон.

11,990.00 ден

:
КОД: 660031. Категорија: .

Технички спецификации:

Коректор на напон ТМ5000

Input: 145-280VA.C 43-67Hz / Output: 220VA.C ±10%
Уредот функционира со релеи.
Max оптеретување: 3000W
Во себе содржи и заштита од висок напон.

Други производи