Коректор на напон DAR 2000VA

 

Технички спецификации: Коректор на напон DAR 2000VA Input: 145-280VA.C 43-67Hz / Output: 220VA.C ±10% Уредот функционира со релеи. Max оптеретување: 1200W Во себе содржи и заштита од висок напон.

5,290.00 ден

:
КОД: 660140. Категорија: .

Технички спецификации:

Коректор на напон DAR 2000VA

Input: 145-280VA.C 43-67Hz / Output: 220VA.C ±10%
Уредот функционира со релеи.
Max оптеретување: 1200W
Во себе содржи и заштита од висок напон.

Други производи