Коректор на напон DEB5000

 

Технички спецификации: Коректор на напон DEB 5000 Input: 140-260VA.C 50-60Hz / Output: 220VA.C ±2% Уредот функционира со серво мотор. Max оптеретување: 3000W Во себе содржи и заштита од висок напон (струен удар).

16,990.00 ден

:
КОД: 660051. Категорија: .

Технички спецификации:

Коректор на напон DEB 5000

Input: 140-260VA.C 50-60Hz / Output: 220VA.C ±2%
Уредот функционира со серво мотор.
Max оптеретување: 3000W
Во себе содржи и заштита од висок напон (струен удар).

Други производи