Коректор на напон PC SVS 1500VA

 

Технички спецификации: Коректор на напон PC SVC 1500VA Input: 140-260VA.C 50-60Hz / Output: 220VA.C ±2% Уредот функционира со серво мотор. Max оптеретување: 900W Во себе содржи и заштита од висок напон (струен удар).

5,490.00 ден

:
КОД: 660054. Категорија: .

Технички спецификации:

Коректор на напон PC SVC 1500VA

Input: 140-260VA.C 50-60Hz / Output: 220VA.C ±2%
Уредот функционира со серво мотор.
Max оптеретување: 900W
Во себе содржи и заштита од висок напон (струен удар).

Други производи