Коректор на напон TM10000

 

Технички спецификации: Коректор на напон ТМ10000 Input: 145-280VA.C 43-67Hz / Output: 220VA.C ±10% Уредот функционира со релеи. Max оптеретување: 6000W Во себе содржи и заштита од висок напон.

18,990.00 ден

:
КОД: 660033. Категорија: .

Технички спецификации:

Коректор на напон ТМ10000

Input: 145-280VA.C 43-67Hz / Output: 220VA.C ±10%
Уредот функционира со релеи.
Max оптеретување: 6000W
Во себе содржи и заштита од висок напон.

Други производи