Лажна сирена за аларм

 

Лажна сирена за аларм со професионален изглед и заплашувачки ефект. Изработена е од пластика со LED индикатор кој постојано трепка. Технички спецификации: Куќиште: пластика IP заштита: IP44 (прскање со вода и прашина) Батерии: 3x AA 1.5V (не се вклучени) Димензии: (280×198×98)mm Тежина: 706g

1,390.00 ден

Лажна сирена за аларм со професионален изглед и заплашувачки ефект. Изработена е од пластика со LED индикатор кој постојано трепка.

Технички спецификации:

  • Куќиште: пластика
  • IP заштита: IP44 (прскање со вода и прашина)
  • Батерии: 3x AA 1.5V (не се вклучени)
  • Димензии: (280×198×98)mm
  • Тежина: 706g

Други производи