ЛЕД Арматура комплет 18W 120cm

 

Технички спецификации: LED арматура комплет Тип Т8 Јачина: 18W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K Должина 120cm

250.00 ден

:
КОД: 000941. Категорија: .

Технички спецификации:

  • LED арматура комплет
  • Тип Т8
  • Јачина: 18W
  • Напон на работа: AC85-265V
  • Материјал: Пластика
  • Животен век: 50.000hrs
  • За внатрешна и надворешна употреба
  • Day Light 6500K
  • Должина 120cm

Други производи