ЛЕД панел ОГ 12W 4000K

 

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: Јачина: 12W Боја на светло: 4000К Гаранција: 12месеци

330.00 ден

:
КОД: 222158. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ЛЕД Панел ОГ коцка
  • Димензија:
  • Јачина: 12W
  • Боја на светло: 4000К
  • Гаранција: 12месеци

Други производи