ЛЕД панел ОГ 12W 6400K

 

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: Јачина: 12W Боја на светло: 6400К Гаранција: 12месеци

330.00 ден

:
КОД: 901229. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ЛЕД Панел ОГ коцка
  • Димензија:
  • Јачина: 12W
  • Боја на светло: 6400К
  • Гаранција: 12месеци

Други производи