ЛЕД панел ОГ 18W 6400K

 

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: ф 190mm Јачина: 18W Боја на светло: 6400К Гаранција: 12месеци

390.00 ден

:
КОД: 901243. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ЛЕД Панел ОГ коцка
  • Димензија: ф 190mm
  • Јачина: 18W
  • Боја на светло: 6400К
  • Гаранција: 12месеци

Други производи