ЛЕД панел ОГ 24W 4000К

 

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: ф 300mm Јачина: 24W Боја на светло: 4000К Гаранција: 12месеци

490.00 ден

:
КОД: 222181. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ЛЕД Панел ОГ коцка
  • Димензија: ф 300mm
  • Јачина: 24W
  • Боја на светло: 4000К
  • Гаранција: 12месеци

Други производи