ЛЕД панел ОГ 24W 6400K

 

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: 300mm x 300mm Јачина: 24W Боја на светло: 6400К Гаранција: 12месеци

490.00 ден

:
КОД: 222182. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ЛЕД Панел ОГ коцка
  • Димензија: 300mm x 300mm
  • Јачина: 24W
  • Боја на светло: 6400К
  • Гаранција: 12месеци

Други производи