ЛЕД рефлектор 20W IP65

 

Технички спецификации: LED рефлектор Напон на работа: AC85-265V Материјал: алуминиум Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Јачина 20W

375.00 ден

:
КОД: 222138. Категорија: .

Технички спецификации:

  • LED рефлектор
  • Напон на работа: AC85-265V
  • Материјал: алуминиум
  • Животен век: 50.000hrs
  • За внатрешна и надворешна употреба
  • Јачина 20W

Други производи