ЛЕД Сијалица 18W E27

 

Технички спецификации: LED Сијалица Фасонка Е27 Јачина: 18W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K

160.00 ден

:
КОД: 805432-1. Категорија: .

Технички спецификации:

  • LED Сијалица
  • Фасонка Е27
  • Јачина: 18W
  • Напон на работа: AC85-265V
  • Материјал: Пластика
  • Животен век: 50.000hrs
  • За внатрешна и надворешна употреба
  • Day Light 6500K

Други производи