ЛЕД цевка 60cm

 

Технички спецификации: LED цевка Напон на работа: AC85-265V Материјал: пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Должина 60cm

150.00 ден

:
КОД: 660117. Категорија: .

Технички спецификации:

  • LED цевка
  • Напон на работа: AC85-265V
  • Материјал: пластика
  • Животен век: 50.000hrs
  • За внатрешна и надворешна употреба
  • Должина 60cm

Други производи