Лемилица аналогна со топол воздух AE-939A

 

Технички спецификации: Номинален влезен напон                320W Номинален опсег на напон             AC220-240V, 50Hz/ AC110-130V, 60Hz Воздушна пумпа                             дијафрагма пумпа Капацитет                                 [...]

6,590.00 ден

:
КОД: 421583. Категорија: .

Технички спецификации:

Други производи