Лемилица дигитална со топол воздух АЕ-939Л

 

Технички спецификации: Номинален влезен напон               320W Номинален опсег на напон            AC220-240V, 50Hz/ AC110-130V, 60Hz Воздушна пумпа                            дијафрагма пумпа Капацитет                                     [...]

7,490.00 ден

:
КОД: 421584. Категорија: .

Технички спецификации:

Други производи