Лемилица со регулација 220V 48W 100°C до 450°C

 

Технички спецификации: За општи електронски и електрични поправки Високо квалитетно и компактен дизајн Температура со регулација 100°C до 450°C ON-OFF прекинувач со светлосен индикатор Заштитен држач за лемилицата Променлив врв 220-240V

1,450.00 ден

:
КОД: 421586. Категорија: .

Технички спецификации:

Други производи