Хоби леткум рачка 40W

 

Технички спецификации: Хоби рачка за лемење погоден за домашна употреба Моќност: 40W.

250.00 ден

:
КОД: 999039. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Хоби рачка за лемење погоден за домашна употреба
  • Моќност: 40W.

Други производи