Леткум AE701 200W

 

Технички спецификации: Леткум во форма на рачка АE701 – рачка за лемење Моќност: 200W

1,990.00 ден

:
КОД: 430357. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Леткум во форма на рачка АE701 – рачка за лемење
  • Моќност: 200W

Други производи