Леткум AE701 300W

 

Технички спецификации: Леткум во форма на рачка АE701 – рачка за лемење Моќност: 300W

2,590.00 ден

:
КОД: 430361. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Леткум во форма на рачка АE701 – рачка за лемење
  • Моќност: 300W

Други производи