Леткум SOLOMON SR KD100 100W

 

Технички спецификации: Solomon KD-100 - рачка за лемење Моќност: 100W.  

1,200.00 ден

:
КОД: 090076. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Solomon KD-100 – рачка за лемење
  • Моќност: 100W.

 

Други производи