Леткум SOLOMON SR KD60 60W

 

Технички спецификации: Solomon KD-60 – рачка за лемење Моќност: 60W.

890.00 ден

:
КОД: 090075. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Solomon KD-60 – рачка за лемење
  • Моќност: 60W.

Други производи