Леткум SOLOMON SR KD80 80W

 

Технички спецификации: Solomon KD-80 – рачка за лемење Моќност: 80W. Боја бела

990.00 ден

:
КОД: 090072. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Solomon KD-80 – рачка за лемење
  • Моќност: 80W.
  • Боја бела

Други производи