Леткум SOLOMON SR968B 30W

 

Solomon 968A – рачка за лемење со моќност 20W, со тело изработено од алуминиум и специјална метална облога која обезедува голем век на траење и издржливост на високи температури.


790.00 ден

:
КОД: 090032. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Solomon 968B – рачка за лемење
  • Моќност: 30W.
  • Tело изработено од алуминиум и специјална метална облога која обезедува голем век на траење и издржливост на високи температури.

Solomon 968A – рачка за лемење со моќност 20W, со тело изработено од алуминиум и специјална метална облога која обезедува голем век на траење и издржливост на високи температури.

Други производи