Лупа електроничарска голема

 

Технички спецификации: Лупа со неонка 22W 5 диоптери Леќа: 5 инчи Материјал на леќа: стакло Диоптер: 3Д / 5Д Извор на светлина: Т4 22W штедлива сијалица

2,990.00 ден

:
КОД: 430370. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Лупа со неонка 22W 5 диоптери
  • Леќа: 5 инчи
  • Материјал на леќа: стакло
  • Диоптер: 3Д / 5Д
  • Извор на светлина: Т4 22W штедлива сијалица

Други производи